Acasă Social Un nou deces provocat de COVID-19 în R. Moldova: Bilanţul ajunge la...

Un nou deces provocat de COVID-19 în R. Moldova: Bilanţul ajunge la 61

0

Ministerul Sănătăţii anunţă despre înregistrarea unui nou deces provocat de COVID-19, pe parcursul nopţii. Este vorba despre un bărbat de 55 ani, din mun. Bălți.

Pacientul a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 17 aprilie, din SC Bălți în stare extrem de gravă. Mai avea următoarele comorbidități: Hipertensiune de gradul III, insuficiență respiratorie, cardiopatie hipertensivă.

Acesta este cel de-al 61-lea deces în R. Moldova din cauza COVID-19. 

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, 18 aprilie, au fost externate alte 66 persoane. În total, 457 persoane s-au tratat de COVID-19.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, starea de sănătate a paciențiloreste următoarea: 200 persoane- stare gravă, 525- gravitate medie, restul satisfăcătoare. 17 persoane se află la respirație dirijată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.