Acasă Extern Un nou caz cu varianta Omicron a SARS-CoV-2 a fost confirmat în...

Un nou caz cu varianta Omicron a SARS-CoV-2 a fost confirmat în România

0

Încă un caz de infectare cu varianta Omicron a fost confirmat, în urmă cu puțin timp, în România. Persoana a luat virusul după ce a intrat în contact cu pacienta confirmată pozitiv săptămâna trecută.

Un nou caz cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România, la un bărbat de 56 de ani din Braşov, informează, joi, Ministerul Sănătăţii, transmite SafeNews.md cu referire la tvr.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul este contact de familie cu pasagera cursei din Africa de Sud, care a aterizat la Bucureşti pe 30 noiembrie, confirmată cu tulpina Omicron pe 4 decembrie.

Bărbatul este izolat la domiciliu, iar starea sa de sănătate este bună. Este vaccinat cu schema completă, precizează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate trei cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.