Acasă Extern Un moldovean, reținut în Italia după ce a încercat să-și sugrume fratele

Un moldovean, reținut în Italia după ce a încercat să-și sugrume fratele

0

Un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 30 de ani, rezident în Ghilarza, în provincia italiană Oristano, a fost reținut de carabinierii italieni pentru că ar fi încercat să-și omoare fratele mai mare.

Potrivit presei italiene, în noaptea de 12 spre 13 aprilie curent, în urma unui conflict, bărbatul în vârstă de 30 de ani a încercat să-și sugrume fratele în vârstă de 36 de ani.

Tentativa a eșuat datorită rezistenței opuse de fratele mai mare, care a sesizat oamenii legii. Ulterior, tânărul de 30 de ani și-a atacat din nou fratele, în prezența oamenilor legii, agresându-i și pe aceștia. 

Drept urmare, acesta a fost reținut, fiind pus sub acuzație pentru tentativă de omor și rezistență în fața polițiștilor. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.