Acasă Comunicate de presă Un moldovean, prins la frontiera română cu un automobil furat din Spania

Un moldovean, prins la frontiera română cu un automobil furat din Spania

0

Un moldovean, cu dublă cetățenie, a fost prins la frontiera română cu un automobil cu mai multe nereguli. Incidentul s-a produs ieri, 11 iulie, la punctul de trecere Albița. Astfel, pentru efectuarea formalităților, s-a apropiat bărbatul de 33 de ani care transporta cu ajutorul unei platforme un automobil Toyota, fabricat în 2018 și înmatriculat în Germania.

Oamenii legii au făcut verificări suplimentare și au stabilit faptul că automobilul este dat în căutare pentru confiscare în Spania, iar certificatul de înmatriculare prezentat figura în baza de date ca bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale în Germania.

În acest context, bărbatul a declarat că a fost rugat de un moldovean a cumpărat mașina în Germania, plătind 1.300 de euro și nu cunoaște despre faptul că automobilul este furat sau implicat în vreun litigiu. 

Polițiștii continuă cercetările, iar automobilul cu o valoare de 70.000 de lei (circa 304.000 lei moldovenești) și certificatul de înmatriculare au fost reținute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.