Acasă Social Un moldovean, prins la frontieră cu un permis fals: Cum a explicat

Un moldovean, prins la frontieră cu un permis fals: Cum a explicat

0

Un cetățean al Republicii Moldova a fost prins la frontiera română cu un permis fals. Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere Sculeni, pe sensul de ieșire din România. Tânărul de 28 de ani se afla în calitate de pasager al unui autoturism.

În urma unui control a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova. Polițiștii au stabilit că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. 

Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră în Franța, prin intermediul unui cetățean ale cărui date nu le cunoaște.

Totodată, s-a aflat că dreptul de a conduce i-a fost suspendat în urma unui accident de circulație.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.