Acasă Social Un moldovean, prins în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera cu...

Un moldovean, prins în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera cu România

0

Un bărbat de 44 de ani din Republica Moldova a fost prins ieri, 9 mai, de polițiștii români, în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera cu România înotând peste râul Prut. Totul s-a produs în jurul orei 16:20, atunci când polițiștii de frontieră se aflau în misiune de supraveghere și l-au observat pe bărbat, transmite SafeNews.md.

Moldoveanul a fost reținut și condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași. S-a stabilit că bărbatul avea intenția de a ajunge în Franța.

Pe acest caz, polițiștii români efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de trecere ilegală a frontierei. Totodată, în baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost preluat de autorităţile Republicii Moldova pentru continuarea cercetărilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.