Acasă Social Un moldovean căutat de Interpol, reținut la frontiera română

Un moldovean căutat de Interpol, reținut la frontiera română

0

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut la punctul de trecere a frontierei Albița, după ce oamenii legii au aflat că moldoveanul este dat în căutare de Interpol. Totul s-a produs ieri, 21 iulie, în jurul orei 20:00.

Moldoveanul se afla într-un autocar care se îndrepta spre Italia. La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol de către autoritățile din Federația Rusă, cu mențiunea căutat în vederea arestării.

Acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unui furt din proprietatea privată.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.