Acasă Social Un moldovean a fost prins cu hașiș în adidași la Aeroportul Iași

Un moldovean a fost prins cu hașiș în adidași la Aeroportul Iași

0

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a coborât dintr-un avion, care venea de la Paris, pe 8 iunie. Imediat după ce a aterizat avionul, Alexandru Spatari, din Republica Moldova, a început să transpire și să se comporte ciudat atunci când stătea la coadă, pentru a fi verificat de către vameșii ieșeni, transmite SafeNews.md cu referire la ziaruldeiași.ro.

Observând că bărbatul era speriat și transpirat, un angajat al Aeroportului Iași l-a luat la întrebări apoi l-a verificat minuțios. 

În urma controlului corporal, vameșii au găsit un loc special decupat într-unul dintre adidașii din picioarele lui.

În interior, a fost găsită o cantitate de hașiș. 

Acesta s-a ales cu dosar penal și cel mai probabil va ajunge în Republica Moldova cu o întârziere de câteva zile deoarece este cercetat penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.