Acasă Social Un lot de ouă, retrase din vânzare: A fost depistată Salmonella la...

Un lot de ouă, retrase din vânzare: A fost depistată Salmonella la găini

0

Operatorul din domeniul alimentar SRL „Pasărea Argintie” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum (ouă de găină), determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.

Despre aceasta anunță Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor(ANSA), transmite Știri.md.

Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale. 

Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum.

Originea: Republica Moldova, mun. Chișinău. 

Lot/ data expirării: 3MD C 002/ 22.07.2022

Produsele au fost comercializate în perioada: 16–24.06.2022. 

Data expirării lotului: până la 22.07.2022. 

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață. 

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Pasărea Argintie” la adresa de email: [email protected], tel: 069300080. 

Acțiunea este în desfășurare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.