Acasă Sport Un jucător de la Juventus și din naționala Italiei a fost depistat...

Un jucător de la Juventus și din naționala Italiei a fost depistat pozitiv cu COVID-19

0

Daniele Rugani (25 de ani), jucător la Juventus și cu șapte selecții în naționala Italiei, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a anunțat jurnalistul Fabrizio Romano.

Informația a fost confirmată de clubul din Torino, care a anunțat că va lua toate măsurile de izolare impuse de autoritățile italiene.

Rugani, care valorează 15 milioane de euro pe Transfermarkt, a avut șapte apariții pentru ”Bătrâna Doamnă” în acest sezon. A jucat de trei ori în Serie A, de două ori în Liga Campionilor și de două ori în Cupa Italiei.

Serie A este suspendată până pe 3 aprilie, iar Italia este ”închisă”, fiind considerată zonă roșie. Până acum, 12.464 de italieni au fost infectați cu COVID-19. 827 dintre ei și-au pierdut viața.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.