Acasă Social Un ex-angajat Fulger a tras focuri de armă lângă casa Zinaidei Greceanîi

Un ex-angajat Fulger a tras focuri de armă lângă casa Zinaidei Greceanîi

0

Oamenii legii au reușit să identifice persaoana care noaptea trecută a tras mai multe focuri de armă în proximitatea casei președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Acesta este un tânăr de 30 de ani, fost angajat al BPDS „Fulger” care venea de la o peretrecere, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii au reușit să afle că împușcăturile au fost efectuate de un tânăr, din arma pe care o deținea legal.

„Arma a fost ridicată de către polițiști. Tânărul de 30 de ani venea cu amicii de la o petrecere când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva.Dânsul este fost angajat al BPDS „Fulger” și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, susține Fetco.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.