Acasă Social Un deținut de la P-13 s-a automutilat în semn de protest

Un deținut de la P-13 s-a automutilat în semn de protest

0

Un deținut din Penitenciarul 13 s-a automutilat, fiind nemulțumit de condițiile în care este deținut. Potrivit responsabililor, bărbatul se află la evidența psihologului.

Un deținut de la Penitenciarul 13 s-a automutilat ca forma de protest privind condițiile de detentie. Imediat a fost acordată asistența medicală necesară, fiind solicitat inclusiv serviciul 112. Deținutul este din categoria persoanelor care se află în grupa de risc, la evidentă psihologului, fiind predispus spre acțiuni de autorănire. Starea de sănătate la moment este satisfăcătoare”, a declarat pentru Deschide.MD Oleg Pantea, purtătorul de cuvânt al instituției.

Totodată, conducerea Penitenciarului a inițiat o anchetă internă pentru elucidarea circumstanțelor cauzei, ne-au mai spus responsabilii.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.