Acasă Social Un cursant beat de la Academia de Poliție a avariat mașina de...

Un cursant beat de la Academia de Poliție a avariat mașina de serviciu

0

Un cursant de la Academia de Poliției Ștefan cel Mare, împreună cu mai mulți polițiști, ar fi tras un cap de beție în noaptea de vineri spre sâmbătă în cadrul IP Cahul, după care a luat mașina de serviciu și a vrut să dea o tură, însă a provocat un accident rutier, susțin sursele Deschide.MD din teritoriu. Potrivit datelor preliminare, este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, care era trimis la practică la IP Cahul, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md

Acesta, fără a avea permis de conducere, dar și fiind în stare de ebrietate, a luat automobilul de serviciu, de marca Dacia Logan, și a vrut să dea tură prin oraș.

Însă, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un gard, după care a fugit de la fața locului.

Ulterior acesta a fost depistat de oamenii legii și a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că avea o concetrație de 0,62 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Amintim că acum câteva săptămâni, Direcția Inspectare Efectiv a IGP a decis să-l suspende din funcție pe șeful IP Cahul, Andrei Sârbu, dar și pe adjunctul său, după ce CNA a reținut 7 polițiști care ar fi luat mită de 200-300 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.