Acasă Social Un consilier municipal răpus de COVID-19, petrecut pe ultimul drum

Un consilier municipal răpus de COVID-19, petrecut pe ultimul drum

0

Un consilier municipal al Fracțiunii PSRM din cadrul Primăriei municipiului Chişinău a fost răpus de COVID-19 și petrecut pe ultimul drum, Este vorba despre Valeriu Lupașcu. Anunțul a fost făcut de Primăria municipiului Chişinău într-un comunicat emis presei.

„Primăria municipiului Chişinău deplânge trecerea la cele veșnice a lui Valeriu Lupașcu, consilier municipal al Fracțiunii PSRM din cadrul Consiliului municipal Chișinău.
Administrația publică locală Chișinău aduce sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe fostul consilier municipal.
Valeriu Lupașcu de profesie arhitect, deținător al ordinului Gloria Muncii, a fost membru al Comisiei municipale pentru construcții, arhitectură și relații funciare.
Aceasta a activat și la Centrul de arhitectură și design din cadrul Universității Tehnice din Moldova.
Consilierul municipal, Valeriu Lupașcu, este înmormântat astăzi la Cimitirul Central din strada Armenească.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesaj.

Amintește că bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 246.691, iar numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 5.616.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.