Acasă Alegeri 2020 Un candidat renunță la Prezidențiale după ce membrii echipei sale au fost...

Un candidat renunță la Prezidențiale după ce membrii echipei sale au fost bătuți: „Presupun că a existat acordul lui Dodon”

0

Alexandr Kalinin, liderul „Partidului Regiunilor” renunță la participarea în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale. Acesta a declarat în cadrul unei intervenții pe rețele sociale că nu va depune actele la Comisia Electorală Centrală. Motivul invocat – atacurile în adresa membrilor grupului de inițiativă.

Mai exact, politicianul a declarat că zilele trecute în raionul Drochia a fost bătut unul dintre membrii grupului care se ocupa de colectarea semnăturilor. Acesta a mai spus că în spatele acestor atacuri stau persoanele afiliate lui Igor Dodon.

Noi niciodată nu vom pune în pericol sănătatea oamenilor. Am venit cu intenții bune pentru a trăi într-un stat de drept… Vă informez, stimate domnule Dodon, despre ceea ce fac reprezentanții dumneavoastră, presupun că au primit și un acord în acest sens. Vă aduc la cunoștință că noi nu ne vom înregistra, lăsați oamenii noștri în pace. Mai departe vom rezolva totul în conformitate cu cadrul legal”, a declarat el.

Potrivit lui Kalinin, zilele următoare va avea loc o conferință de presă unde va fi anunțată oficial decizia sa.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.