Acasă Social Un BMW a lovit o mașină de poliție la Cimișlia: Șoferul era...

Un BMW a lovit o mașină de poliție la Cimișlia: Șoferul era beat

0

Un șofer beat, aflându-se la volanul unui BMW, a provocat două accidente rutiere la Cimișlia. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 18 decembrie, în jurul orei 21:30.

Potrivit informațiilor, un echipaj INSP a fost lovit lateral de un BMW înmatriculat în România.

Oamenii legii l-au depistat pe șofer la domiciliul său. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 41 de ani.

Fiind testat alcoolscopic, s-a stabilit că șoferul consumase alcool, având o concentrație de 0.76 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. 

Polițiștii au documentat bărbatul pentru comiterea accidentului rutier și părăsirea locului accidentului. 

După plecarea oamenilor legii, individul a decis să se răzbune. A urcat din nou la volanul mașinii, având cu el și un copil, și a pornit în căutarea polițiștilor. 

Însă, pe o stradă din orașul Cimișlia, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon. 

Ajunși la fața locului polițiștii l-au documentat repetat pe șofer, înlăturându-l de la volan, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială. 

De această dată, acesta a refuzat sa fie testat alcoolscopic, înjurând polițiștii, fapt pentru care urmează a fi cercetat penal. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.