Acasă Social Un bărbat și-a omorât în bătaie soția și a lăsat-o în mijlocul...

Un bărbat și-a omorât în bătaie soția și a lăsat-o în mijlocul străzii

0

O femeie a decedat după ce soțul acesteia a bătut-o și a lăsat-o în mijlocul străzii. Tragedia a avut loc în satul Teiu din stânga Nistrului. Potrivit presei din stânga Nistrului, totul a avut loc în seara zilei de 19 februarie, în timp ce soții se aflau în ospeție, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.

Petrecăreții au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, la masă au început să apară discuții în contradictoriu, care au generat într-un conflict.

Bărbatul a sărit la bătaie atât proprietari, cât și la soția sa în vârstă 40 de ani.

În drum spre casă, bărbatul de 42 de ani a continuat să-și lovească soția, iar când femeia nu a mai putut merge, a lăsat-o în stradă. Era în jur de ora 03:00.

Dimineața devreme, soțul acesteia s-a întors și a găsit-o pe soție fără semne de viață.

Acesta a apelat la o vecină, care a sunat la poliție.

Conform concluziei expertizei medico-legale, decesul femeii a survenit ca urmare a unei rupturi a ficatului.

Suspectul a fost reținut.

Poliția a inițiat un dosar penal. Pentru aplicarea deliberată a unor vătămări corporale grave, care rezultă cu moartea victimei, bărbatul poate fi condamnat de la 5 până la 15 ani de închisoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.