Acasă Extern Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului în care are loc...

Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului în care are loc procesul lui Donald Trump

0

Un bărbat a încercat să-şi dea foc vineri, dintr-un motiv momentan necunoscut, în faţa tribunalului din Manhattan unde are loc procesul lui Donald Trump, a anunţat poliţia.

„Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului. Colectăm informaţii de la faţa locului”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York, scrie protv.ro.

Într-o înregistrare postată pe reţelele de socializare, se vede victima, cu ambele mâini în spatele capului, transformându-se într-o torţă vie, spre care aleargă poliţişti care par neputincioşi. După lungi secunde de ardere, corpul s-a prăbuşit. Un bărbat a folosit apoi un stingător.

Faptele s-au petrecut în jurul orei 13.30 (17.30 GMT), în faţa echipelor media desfăşurate în stradă pentru a acoperi procesul.

La tribunalul din Manhattan, New York, a fost finalizată componenţa juriului de 12 persoane şi şase supleanţi în procesul în care Donald Trump este acuzat de plăţi destinate să cumpere tăcerea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, primul proces penal deschis împotriva unui fost preşedinte al Statelor Unite, notează dpa.

Trump este vizat de 34 capete de acuzare privitoare la falsificări de documente contabile ale companiei sale imobiliare, Trump Organization, implicându-l şi pe fostul său avocat său Michael Cohen, ce ar fi avut drept scop să ascundă plata a 130.000 de dolari către actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels.

Trump, care a pledat nevinovat la toate capetele de acuzare, riscă o pedeapsă maximă de 4 ani de închisoare dacă va fi condamnat.

Potrivit tribunalului, procesul ar putea dura până la opt săptămâni după ce se încheie selectarea juraţilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.