Acasă Extern Un bărbat înarmat a fost ucis într-o confruntare cu poliția din Londra

Un bărbat înarmat a fost ucis într-o confruntare cu poliția din Londra

0

Un bărbat înarmat a fost ucis într-o confruntare cu poliția din Londra. Incidentul nu a fost catalogat ca fiind unul terorist.

Potrivit poliției londoneze, bărbatul înarmat a fost văzut cum întră într-o bancă și în mai multe case de pariuri din Marloes Road. Ulterior, acesta s-a urcat într-o mașină și a părăsit zona, transmite SafeNews.md cu referire la Protv.ro.

„La ora 15:19, ofițeri înarmați au oprit un vehicul la intersecția dintre Kensington Road și Palace Gate”, este mesajul transmis de poliție.

Incidentul s-a întâmplat chiar în apropiere de Palatul Kensington, unde locuiesc prințul William și familia sa, potrivit AFP.

„Au fost trase focuri de armă și un bărbat a fost împușcat și rănit”, a mai transmis poliția.

Bărbatul a fost împușcat de oamenii legi, însă nu a putut fi salvat de medici astfel că la scurt timp după incident i-a fost declarat decesul.

Incidentul nu a fost tratat ca fiind unul terorist.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.