Acasă Justiţie Un bărbat din Nisporeni a încercat să-și omoare propria fiică

Un bărbat din Nisporeni a încercat să-și omoare propria fiică

0

Prin sentința Judecătoriei Ungheni 11 februarie 2022, un bărbat din Nisporeni a fost condamnat la închisoare, pe un termen de 10 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Aceasta a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, săvârșită cu bună știință asupra unui minor, care este membru de familie și cu deosebită cruzime (art. 27, 145 alin.(2) din Codul penal).

Potrivit actului de învinuire bărbatul este acuzat că, în octombrie 2021, aflându-se la domiciliul său dintr-o localitate de raionul Nisporeni, împreună cu fiica sa minoră de 16 ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică, urmare a unor neînțelegeri apărute spontan la acel moment, exprimându-se cu cuvinte obscene și de amenințare în adresa ultimei, a luat în mâină un topor, cu care i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, cauzându-i părții vătămate minore traumă cranico-cerebrală severă, comă cerebrală, fracturi multiple liniare, care se califică ca vătămări corporale grave, însă acesta nu și-a putut duce până la capăt intenția și scopul infracțional, din motive independente de voința lui și anume la scurt timp au intervenit alți doi bărbați, care au contracarat acțiunile infracționale menționate.

Condamnatul se află în arest preventiv până la rămânerea definitivă a sentinței.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.