Acasă Social Un bărbat din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru tentativă de omor,...

Un bărbat din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru tentativă de omor, a fost reținut de către oamenii legii

0

Un bărbat de 63 de ani din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru tentativă de omor, a fost reținut de către oamenii legii. Potrivit informațiilor, în luna august 2020, inculpatul a venit în ospeție la victima de 62 de ani, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, care ulterior a degenerat într-o altercație.

Ulterior, bănuitul a luat un cuțit de bucătarie cu care a provocat victimei o plagă în regiunea cutiei toroacice.

Prin urmare, a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 15 ani.

Inculptul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare.

În urma măsurilor speciale de investigație bărbatul a fost reținut și plasat în arest pentru 30 de zile.

Totodată, Poliția Capitalei informează că în perioada 1-7 februarie, oamenii legii au reușit să identifice și să rețină 64 de persoane ce se aflau în urmărire penală.

Astfel, din numărul total, 42 de persoane au fost reținute pentru comiterea infracțiunilor grave, excepțional de grave, precum și pentru comiterea infracțiunilor de furt, circulaţia ilegală a drogurilor, huliganism, jafuri, iar 22 persoane ca debitori de stat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.