Acasă Justiţie Un bărbat din Cantemir, reținut de CNA

Un bărbat din Cantemir, reținut de CNA

0

Un bărbat din Cantemir a fost reținut în această dimineață de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de trafic de influență. El este bănuit că ar fi cerut și primit bani pentru organizarea perfectării unui permis de conducere.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi cerut 1.000 de euro de la un bărbat, susținând că ar avea influență asupra responsabililor de la Secția Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) din Comrat și că îi poate convinge să-l „favorizeze” la examenele practice pentru categoria B.

În această dimineață, ofițerii CNA au efectuat percheziții la domiciliul și automobilul bănuitului, de unde au ridicat bani, care ar fi fost dobândiți prin activitate infracțională.

Actualmente, persoana este reținută pentru 72 de ore și este plasată în izolator.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.