Acasă Social Un bărbat care și-a determinat soția să se sinucidă a fost condamnat

Un bărbat care și-a determinat soția să se sinucidă a fost condamnat

0

Un bărbat de 35 de ani, învinuit de violență în familie care s-a soldat cu sinuciderea soției sale, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Bărbatul a fost acuzat că sistematic aplica violența fizică și psihică asupra soției și copiilor.

Deși anterior fusese sancționat contravențional de mai multe ori pentru fapte similare, el și-a continuat acțiunile. 

Astfel, în dimineața zilei de 15 mai curent, fiind în stare de ebrietate, s-a dus la domiciliul comun cu familia și în prezența copiilor și-a bătut soția cu pumnii și picioarele. Victima s-a ales cu leziuni corporale medii.

În seara aceleiași zi, încălcând ordinul de restricție emis în privința lui, bărbatul a revenit.

Femeia nu a mai suportat comportamentul soțului, care o persecuta, jignea și o bătea. În cele din urmă ea s-a încuiat într-o cameră și, în prezența fiicei sale de 10 ani, s-a sinucis.

Procuratura menționează că învinuitul și-a recunoscut vina, astfel procesul în privința acestuia a fost judecat în procedură simplificată.

Copiii au fost plasați într-un centru de plasament.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.