Acasă Extern Un bărbat ar fi lovit o asistentă: I-a vaccinat soţia fără ca...

Un bărbat ar fi lovit o asistentă: I-a vaccinat soţia fără ca el să știe

0

Oamenii legii din Quebec caută un bărbat pe care îl suspectează că a lovit o asistentă medicală în față pentru că i-a administrat soției sale un vaccin anti-COVID-19 fără consimțământul lui, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al poliției. Bărbatul a confruntat-o pe asistentă în interiorul unei farmacii din orașul Sherbrooke, la aproximativ 155 de kilometri sud-est de Montreal, unde a fost însărcinată să administreze vaccinurile celor care doresc, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, Martin Carrier, prin telefon, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

”Suspectul nostru a intrat direct în birou și a început să țipe la asistentă”, a spus Carrier.

Bărbatul părea șocat de faptul că soția sa a fost vaccinată la farmacie ”fără autorizația lui” și a lovit-o pe asistentă în față, a mai declarat acesta.

Poliția din Sherbrooke cere ajutorul publicului pentru găsirea agresorului, despre care se spune că are părul scurt și închis la culoare, ochii căprui/negri, sprâncenele groase și un tatuaj asemănător unei cruci pe mână, conform The Guardian.

Asistentele din întreaga lume s-au confruntat cu abuzuri, împreună cu suferința epuizării la locul de muncă în lupta împotriva COVID-19, spun vocile oficiale.

Nu a fost clar dacă suspectul s-a opus vaccinărilor la modul general sau doar pentru faptul că soția sa a fost imunizată la respectiva farmacie, a spus Carrier.

Protestele anti-vaccin din Canada au crescut în perioada premergătoare alegerilor federale din această săptămână.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.