Acasă Social Un bărbat ar fi fost ucis de propriul fiu

Un bărbat ar fi fost ucis de propriul fiu

0

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în această seară în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc în această seară, în jurul orei 18:00, în localitatea Drăsliceni, din raionul Criuleni.

Surse din cadrul poliției locale, ne-au informat că victima este un bărbat în vârstă de 59 de ani, iar la fața locului, medicii-legiști au depistat pe suprafața cadavrului semne de moarte violentă, inclusiv traume în regiunea capului.

La fața locului s-a deplat un grup operativ din cadrul IP Criuleni, care ancehtează cazul. O versiune preliminară a oamenilor legii este că bărbatul ar fi fost ucis de propriul fiu. Ultimul ar suferi de unele afecțiuni psihice.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.