Acasă Social Un bărbat a rămas fără 13 motocositoare și două pompe recent cumpărate

Un bărbat a rămas fără 13 motocositoare și două pompe recent cumpărate

0

Un bărbat de 42 de ani a rămas fără 13 motocositoare și două pompe pe care le-a procurat din orașul Lipcani. Cazul a avut loc în seara zilei de 26 mai, la ieșire din orașul Lipcani.

Ofițerii de investigații în comun cu ofițerii echipelor mobile ai Direcției regionale Nord, acționând în baza unei informații operative, au stopat bărbatul care conducea automobilul de marca Mazda, pentru un control.

La solicitarea polițistului de frontieră de a prezenta actele mijlocului de transport a fost observat vizual în interiorul mașinii diverse bunuri. Și anume 13 motocositoare și două pompe. Conform pieței interne, valoarea aproximativă este de 100.000 de lei. Întrebat despre încărcătura transportată și proveniența acesteia, conducătorul auto a comunicat că a procurat-o din orașul Lipcani. Ce ține de documentele însoțitoare necesare, în momentul cercetării bărbatul nu deținea niciun act.

Ulterior pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și documentarea cazului dat, mijlocul de transport a fost escortat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani, iar aparatura depozitată în camera de păstrare a corpurilor delicte din incinta Direcției regionale Nord.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.