Acasă Social Un bărbat a murit, în urma unui accident în lanț

Un bărbat a murit, în urma unui accident în lanț

0

Trei mașini au fost grav avariate, iar un bărbat a murit, în urma unui accident în lanț care a avut loc ieri, 5 august, la Cojușna, raionul Strășeni.

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă din cadrul IP Strășeni, Silvia Vetcu.

Potrivit ofițerului, tragedia s-a produs în jurul orei 18:30 pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea Cojușna. „Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 de un trecător, care a comunicat că a avut loc accidentul rutier cu implicarea a 3 automobile”.

La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca VAZ 2107 la volanul căruia se afla un bărbat de 67 ani, locuitor al municipiului Chișinău, din motive încă necunoscute, se deplasa pe contrasens din direcția or. Strășeni spre Chișinău astfel tamponându-se frontal cu automobilul Ford Tranzit la volanul căruia se afla un bărbat de 23 ani locuitor al s. Micleușeni, care circula regulamentar. 

În consecință unul din automobile a fost proiectat în automobilul de marca Toyota condus de un barbat de 43 ani din Strășeni, care se deplasa în urma automobilului Ford Tranzit.
În urma impactului șoferul automobilului VAZ a fost transportat la Spitalul de Urgență din mun.Chișinău cu diverse traumatisme, dar în scurt timp acesta a decedat.

Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.