Acasă Uncategorized Un avion de pasageri a fost lovit de un glonţ în timp...

Un avion de pasageri a fost lovit de un glonţ în timp ce ateriza pe aeroportul unei capitale: Care ar fi cauza

0

Un avion de pasageri al companiei aeriene libaneze Middle East Airlines (MEA) a fost lovit de un glonţ rătăcit în timp ce ateriza pe aeroportul din capitala Libanului, Beirut, a declarat joi directorul companiei aeriene.

Avionul venea din Iordania şi nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

În fiecare an, șapte-opt avioane staţionate pe aeroportul capitalei libaneze sunt atinse de gloanţe rătăcite trase din apropiere, potrivit directorului MEA, Mohamad El-Hout.

Însă cazul semnalat joi este primul în care un avion aflat în zbor este lovit de un glonţ în zona acelui aeroport.

O parlamentară libaneză, Paula Yacoubian, care s-a aflat în avion, a postat pe Twitter imagini în care se observă o gaură în fuselajul avionului. Ea a spus că se afla pe locul 2F când incidentul s-a petrecut „chiar deasupra capului” său.

Focurile de armă trase ca manifestare de bucurie sunt ceva obişnuit în Liban, ţară unde deţinerea de arme este larg răspândită şi astfel de focuri sunt trase, printre altele, cu ocazia unor discursuri ale politicienilor sau la publicarea rezultatelor examenelor.

„Aceste practici de a trage în aer trebuie oprite în Liban (…) Sunt o sursă de pericol pentru traficul aerian şi pentru aeroport”, a avertizat directorul MEA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.