Acasă Social Un alt lucrător medical – victima COVID-19: ”Institutul de Cardiologie a pierdut...

Un alt lucrător medical – victima COVID-19: ”Institutul de Cardiologie a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare”

61
0
ads

Covid-19 a mai făcut o victimă în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre Svetlana Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie în calitate de felcer-laborant mai bine de 30 de ani. Informația a fost făcută publică de către Institutul de Cardiologie, care miercuri, 13 ianuarie, a venit cu un mesat de condoleanțe.

„Condoleanțe familiei colegei noastre, Ceaglei Svetlana, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19.
Conducerea Institutului de Cardiologie exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Svetlanei Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie in calitate de felcer-laborant peste 30 de ani. O cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. Institutul de Cardiologie a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Veșnică amintire! Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegei noastre. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Fie-i țărâna ușoară!“, informează instituția.

SafeNews.md precizează că marți, 12 ianuarie, în R. Moldova au fost confirmate alte 476 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here