Acasă Social Un alt bărbat infectat cu COVID-19 a fugit din spital. Poliția îl...

Un alt bărbat infectat cu COVID-19 a fugit din spital. Poliția îl caută

0

Încă un pacient infectat cu noul coronavirus a fugit din instituția medicală în care era internat. S-a întâmplat în această dimineață, la Spitalul numărul 1 din capitală. Polițiștii au fost sesizați de medici în această dimineață despre dispariția bărbatului testat pozitiv pentru COVID-19.

Contactată de SafeNews.md, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că polițiștii au pornit pe urmele bărbatului. 

IP Botanica a fost sesizat în această dimineață de către medicii de la Spitalul nr.1, precum că un bărbat infectat cu COVID-19, formă ușoară, samavolnic a părăsit spitalul. Imediat la fața locului s-a deplasat poliția”, a precizat Stati.

Bărbatul de 56 de ani a fost internat pe 9 aprilie, mai spun reprezentanții Poliției capitalei. 

Oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a stabili locului aflării fugarului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.