Acasă Extern Un agent de poliție a consumat droguri înainte să intre în tură

Un agent de poliție a consumat droguri înainte să intre în tură

0

Un agent de Poliție de la Secția 20 din București a fost prins că a consumat droguri înainte de intrarea în tură. El a avut rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihotrope, transmite SafeNews.md cu referire la alephnews.ro.

Bărbatul a fost retras din serviciu după ce a fost descoperit în timpul unui control făcut înainte de intrarea în tură. De asemenea, s-a dispus declanșarea unei verificări disciplinare.

Totodată, agentul de poliție a fost retras din zona de intervenție la evenimente și nu mai are acces la armament.

Poliția Capitalei anunță că structura de control intern a instituției a efectuat vineri o verificare la intrarea în serviciu a polițiștilor, precum și o testare cu aparatul alcooltest și aparatul DrugTest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.