Acasă Social Un accident grav a avut loc azi-noapte, în Chişinău

Un accident grav a avut loc azi-noapte, în Chişinău

0

Un accident rutier a avut loc, azi-noapte, la intersecţia străzilor Milescu Spătaru şi Petru Zadnipru din Chişinău. Potrivit informaţiilor, două automobile s-au lovit frontal, iar în rezultate, unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a rămas blocat între fiarele autoturismului.

Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat pe 20 martie la ora 00:02.

La faţa locului a intervenit un echipaj de pompieri care au descarcerat persoana. Bărbatul, care a suferit diverse traumatisme, a fost preluat de o echipă de medici şi transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Circumstanţele accidentului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în 97 situaţii de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.