Acasă Comunicate de presă ULTIMA ORĂ! Un magistrat prins în flagrant de Procurorii anticorupție

ULTIMA ORĂ! Un magistrat prins în flagrant de Procurorii anticorupție

0

Procuratura anticorupție informează despre reținerea, în cursul zilei de astăzi, a unui judecător din cadrul Judecătoriei Chișinău pentru ”trafic de influență”.

Respectiva cauză penală a fost inițiată de Procurorul General, în baza unor informații, potrivit cărora, magistratul pretinde de la conducătorul unui agent economic bani pentru a interveni pe lângă alți colegi de-ai săi să adopte o soluție favorabilă într-un dosar civil. 

Având în vedere caracterul flagrant al acțiunilor comise de magistrat, procurorii au purces la reținerea lui preventivă pentru 72 de ore. 

Concomitent, procurorii au pornit o cauză penală și în privința conducătorului agentului economic care ar fi oferit mită, acțiunile acestuia fiind cercetate sub aspectul infracțiunii de ”corupere activă.” Urmărirea penală e în plină desfășurare, iar procuratura va reveni cu detalii suplimentar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.