Acasă Politic ULTIMA ORĂ! Un deputat PAS, PUBLICĂ agenda ședinței Parlamentului pentru 29 iulie

ULTIMA ORĂ! Un deputat PAS, PUBLICĂ agenda ședinței Parlamentului pentru 29 iulie

0

După ce ședința Parlamentarului din 26 iulie a fost întreruptă la solicitarea PAS care a cerut o pauză pentru a examina mai multe subiecte privind formarea organelor de conducere a Legislativului, astăzi, deputatul PAS, Andrei Spînu, anunță ordinea de zi a ședinței Parlamentului preconizate pentru 29 iulie. Astfe, potrivit lui Spînu, deputații ar urma să aleagă organele de conducere ale Parlamentului.

Mai exact, este vorba despre:

  • – Președintele Parlamentului;
  • – Vicepreședinții Parlamentului;
  • – Componența numerică și nominală a Biroului Permanent al Parlamentului;
  • – Componența numerică și nominală a comisiilor parlamentare;
  • – Președinții, vicepreședinții și secretarii comisiilor parlamentare;
  • – Constituirea fracțiunilor parlamentarea și conducerea acestora.

Luni 26 iulie a avut lo prima ședință de constituirea a Parlametului ales în cadrul alegerilor din 11 iulie. După o oră, ședința a fost întreruptă la solicitarea PAS care a cerut o pauză pentru a examina mai multe subiecte privind formarea organelor de conducere a Legislativului. Socialiștii au criticat intenția, iar drept rezultat, deputații PAS au părăsit sala.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.