Acasă Social ULTIMA ORĂ// Deces în capitală. Ar fi căzut în gol de la...

ULTIMA ORĂ// Deces în capitală. Ar fi căzut în gol de la etajul unui bloc

0

O persoană ar fi căzut în gol de la etajul unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Totul s-ar fi întâmplat acum câteva minute pe bulevardul Mircea cel Bătrân.

Oamenii legii se află la fața locului.

La data de 1 iunie, Inspectoratul de politie a sec. Ciocana a fost alertat la ora 09:30, precum că pe str. Mircea cel Bătrân, a fost găsită o persoană căzuta de la înălțime. La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă și un echipaj medical. În urma traumelor primite, medicii au constatat decesul femeii. Forțele de ordine au stabilit că tânăra s-a aruncat de la etajul 16 al blocului de locuit. La moment, polițiștii stabilesc toate circumstanțele și identitatea tinerei, care, vizual, are 20-25 ani”, a declarat serviciul de presă al Poliției capitalei!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.