Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! Un alt membru al PPDA, PĂRĂSEȘTE partidul

ULTIMA ORĂ! Un alt membru al PPDA, PĂRĂSEȘTE partidul

0

O nouă plecare din cadrul Platformei Demnitate și Adevăr! După anunțul Arinei Spătaru prin care informa că părăsește Platforma Demnitate și Adevăr, se pare că partidul se ciocnește de o nouă plecare. Potrivit surselor SafeNews.md din cadrul partidului, care au solicitat păstrarea anonimatului, ar fi vorba despre vicepreședintele PPDA, Igor Munteanu.

Redacția SafeNews.md a încercat să i-a legătura cu Igor Munteanu, acesta însă nu a răspuns apelurilor telefonice până la publicarea materialului.

Amintim că astăzi, fostul deputat Arina Spătaru a anunțat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că părăsește Platforma Demnitate și Adevăr. Aceasta a dat de înțeles că nu se mai regăsește în rândurile formațiunii din care a făcut parte timp de aproximativ șase ani.

Știrea se actualizează…

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.