Acasă Comunicate de presă ULTIMA ORĂ! Președintele OT „PACE” Sângerei a fost REȚINUT

ULTIMA ORĂ! Președintele OT „PACE” Sângerei a fost REȚINUT

0

Cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, care în seara zilei de ieri, 7 aprilie, a fost stropit cu verde de briliant de către membrii unui partid politic va fi cercetat sub aspect penal.

Procuratura raionului Sîngerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”. Acum câteva clipe, procurorii l-au reținut pe președintele organizației teritoriale al formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, acesta urmând a fi audiat pe marginea cazului.

Victima se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi.Acțiunile de urmărire penală sunt în derulare, iar Procuratura va reveni cu detalii pe parcurs.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede amendă sau închisoare maximă de până la 5 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.