Acasă Comunicate de presă ULTIMA ORĂ! PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc – acuză un candidat PAS...

ULTIMA ORĂ! PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc – acuză un candidat PAS și pe Usatîi de implicarea în unele scheme

0

Partidul PACE a expediat astăzi autorităților competente mai multe materiale privind schemele de corupție în care ar fi implicați candidați la funcția de deputat. Potrivit PACE, este vorba despre candidatului PAS, Boris Marcoci, și primarul de Bălți, Renato Usatîi, dar și un adjunct de-al său, Nicolai Grigorișin.

”Atragem atenția că presiunile din partea unor instituții de stat s-au intensificat după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat public despre o întâlnire secretă dintre procurori, politicieni și lideri criminali, la care s-a discutat în ce mod ar fi posibilă eliminarea din campanie electorală a PACE și a lui Cavcaliuc.
Liderul PACE a atras atenția publicului, după ce a anunțat că va deferi justiției 30 de actuali și foști demnitari – deputați și miniștri, pentru acte de corupție, dar și după ce a demonstrat că pe listele electorale ale unor partide sunt candidați narcomani, dar și care sunt bănuiți de trucare a licitațiilor de achiziții publice.
În pofida presiunilor, partidul PACE va transmite autorităților competente toate materialele de care dispune, obținute din surse publice și comunicate de cetățeni, privind schemele de corupție. 
Cerem ca implicarea candidatului PAS, Boris Marcoci, în acțiuni despre care există suspiciuni de corupție să fie investigată fără amânare, competent și imparțial. 
De asemenea, cerem ca să fie verificată implicarea în această schemă a primarului de Bălți, Renato Usatîi, și a unuia dintre adjuncții săi, Nicolai Grigorișin, precum și legalitatea licitațiilor de achiziții publice, câștigate de 6 companii în toate primăriile cu legături în partidul lui Usatîi”, se arată în comunicatul PACE.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.