Acasă Politic ULTIMA ORĂ// Opoziția a cerut demisia lui Bolea pentru falsificarea raportului la...

ULTIMA ORĂ// Opoziția a cerut demisia lui Bolea pentru falsificarea raportului la Legea ONG-urilor

0

Majoritatea membrilor Comisiei juridice, numiri și imunități cer demisia președintelui CJNI, socialistului Vasile Bolea. Anunțul a fost făcut de către deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, cu puțin timp în urmă, transmite SafeNews.md

Potrivit deputatului Dinu Plîngău, astăzi a fost convocată ședința Comisiei care a constatat abuzurile comise de Bolea. El a menționat că acele amendamente au fost introduse ilegal și urmează să fie scoase din raport.

Amintim că Vasile Bolea a fost acuzat de falsificarea raportului la proiectul de lege cu privire la ONG-urile. Potrivit deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, socialistul a introdus în sinteza raportului mai multe amendamente care nu au fost discutate la ședința CJNI.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.