Acasă Social UPDATE// Ultima oră// O tânără de 27 de ani din regiunea transnistreană...

UPDATE// Ultima oră// O tânără de 27 de ani din regiunea transnistreană ar fi murit de coronavirus

0

UPDATE (ora 11:50) // Reprezentantul ministerului sănătății, Cristina Stratulat a confirmat decesul tinerei din stânga Nistrului, însă a precizat că detaliile vor fi oferite mai târziu.

Știrea inițială!

 O tânără de 27 de ani, locuitoare a regiunii transnistrene, ar fi murit în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus, scrie presa din stânga Nistrului. Pacienta era locuitoare a orașului Tiraspol. 

Tânăra fusese testată pozitiv la noul coronavirus aseară, scrie Novostipmr.com, cu referire la informațiile așa-ziselor autorități transnistrene. Ea se afla în stare gravă – suferea de insuficiență renală și avea pneumonie bilaterală.

Acesta este al treilea deces provocat de noul coronavirus în regiunea transnistreană.

Contactată de portalul SafeNews, purtătorul de cuvând al ministerului sănătății, Cristina Stratulat a declarat că la moment nu este înregitrat nici un deces raportat din stânga Nistrului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.