Acasă Comunicate de presă ULTIMA ORĂ! MSMPS informează despre progresul vaccinării anti-COVID-19 în R.Moldova. Câte persoane...

ULTIMA ORĂ! MSMPS informează despre progresul vaccinării anti-COVID-19 în R.Moldova. Câte persoane au fost imunizate până la moment

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) vine cu actualizarea informației despre procesul de imunizare împotriva COVID-19 în R.Moldova.

Astfel, în decursul a 24 ore, din data de 16 martie până pe 17 martie la ora 16:30, conform MSMPS, au fost vaccinate 1447 persoane. Numărul total de persoane vaccinate anti-COVID-19 în R.Moldova a ajuns la 17 578. 

Amintim că, pe data de 2 martie a început campania de vaccinare anti-COVID în Republica Moldova cu vaccin AstraZeneca, donat de România prin Mecanismul de Protecție Civilă al UE. Primele persoane vaccinate au fost medicii din secțiile COVID de la Spitalul Clinic Republican și de la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit informațiilor Ministerului Sănătății, în prima zi au fost vaccinate 751 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.