Acasă Economic ULTIMA ORĂ! Moldovagaz s-a adresat la ANRE privind revizuirea tarifelor la gaze:...

ULTIMA ORĂ! Moldovagaz s-a adresat la ANRE privind revizuirea tarifelor la gaze: Se solicită majorarea până 22.229 lei pentru o mie de metri cubi

0

SA „Moldovagaz” s-a adresat cu o cerere la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) privind examinarea și aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale pentru anul 2022.

Din cauza creșterii prețului de achiziție a gazelor naturale și a creșterii cuantumului devierilor tarifare, SA „Moldovagaz”, în conformitate cu legislația în vigoare, a depus la ANRE o cerere de revizuire a tarifelor”, a scris șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, pe o rețea de socializare.

Astfel, conform proiectul calculelor prezentate, tariful la gazele naturale furnizate la punctele de ieșire din rețelele de distribuție de presiune joasă se propune să fie majorat de la 14.060 de lei până 22.229 pentru o mie de metri cubi sau cu 58,1%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.