Acasă Social ULTIMA ORĂ! Medic de la Institutul de Medicină Urgentă – răpus de...

ULTIMA ORĂ! Medic de la Institutul de Medicină Urgentă – răpus de COVID-19

0

COVID-19 a mai luat viața unui lucrător din sistemul medical. Este vorba despre Nicolae Glavan, medic ortoped traumatolog, șeful Secției de ortopedie și traumatologie septică nr. 3 la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Decesul acestuia a survenit din cauza complicațiilor apărute în urma infectării cu COVID-19. Anunțul a fost făcut pe către USMF „Nicolae Testemiţanu”.

Prin intermediul unui mesaj, comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a lui Instituția precizează că regretatul specialist a stat la baza formării serviciului național de ortopedie și traumatologie. Timp de 47 de ani s-a dedicat spre binele pacienților, contribuind plenar la fortificarea sistemului de sănătate în Republica Moldova și fiind un model pentru zeci de generații de medici. 

Decesul medicului urmează să fie anunțat oficial de către MSMPS.  Până la ziua de azi, 71 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.