Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! Foști ofițeri DOS, inclusiv Vadim Mînzărari, fost șef din cadrul...

ULTIMA ORĂ! Foști ofițeri DOS, inclusiv Vadim Mînzărari, fost șef din cadrul MAI, reținuți de SIS și SPIA

0

Fostul șef-adjunct al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, Vadim Mînzărari, dar și mai mulți foști ofițeri ai ex-Direcției Operațiuni Speciale a INI, au fost încătușați în această dimineață de către ofițerii SIS și SPIA, susțin sursele Deschide.MD.

Informația a fost confirmată de către Vladimir Viscun, șeful SPIA, inclusiv reținerea unui fost șef adjunct SPIA. Acesta însă nu a putut oferi mai multe detalii făcând trimitere la secretul anchetei. Viscun a menționat că instituția pe careo conduce va veni mai târziu cum mai multe informații despre acest caz.

Sursele noastre au ținut să menționeze că oamenii legii au făcut percheziții la domiciliul acestora, iar în rezultatul acțiunilor de urmărire penală, aproximativ șase persoane au fost reținute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.