Acasă Politic ULTIMA ORĂ// Ex-deputatul Eugen Nichiforciuc revine în politică: Ce partid creează

ULTIMA ORĂ// Ex-deputatul Eugen Nichiforciuc revine în politică: Ce partid creează

0

Ex-deputatul Eugen Nichiforciuc a decis să revină în politică şi a dat deja start pregătirilor pentru lansarea unui nou partid, care ar urma să se numească „Respect Moldova”.

Potrivit unor surse, din grupul persoanelor ce vor sta la baza noului partid fac parte primari, consilieri, lideri locali, transmite SafeNews.md, cu referire la Unimedia.

„Iniţiatorii noului partid sunt nemulţumiţi de faptul că marea majoritate a celor ce fac politică în Republica Moldova pornesc de la interesele personale sau partinice înguste pe care le au, iar aceasta conduce la degradarea continuă a stării de lucruri din ţară. Practic, niciun partid şi niciun lider politic nu demonstrează, prin acţiuni concrete, că respectă Moldova, respectă oamenii şi că este gata să acţioneze în interesul cetăţenilor.

De aceea, s-a ajuns la concluzia că Republica Moldova are nevoie de o forţă politică nouă, care şi-ar baza toate acţiunile pe respectul faţă de oameni şi faţă de ţară, pe ataşamentul sincer faţă de cetăţeni şi care şi-ar asuma întreaga responsabilitate pentru asigurarea unui prezent şi viitor cu adevărat prosper al RM”, au menționat sursele citate, care au preferat să rămână, deocamdată, sub anonimat.

Eugeniu Nichiforciuc, născut pe 6 aprilie 1984 este un politician și om de afaceri din Republica Moldova și a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, între anii 2015 și 2021, din partea Partidului Democrat.

Nichiforciuc a studiat timp de șase ani (2001-2007) la Facultatea Medicină generală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” la specialitatea medic generalist. Următorii doi ani s-a format ca licențiat (magistru) în medicină socială și management la Facultatea Medicină socială și management a aceleiași instituții.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.