Acasă Economic ULTIMA ORĂ! Compania ucraineană Naftogaz va livra R. Moldova 1, 5 milioane...

ULTIMA ORĂ! Compania ucraineană Naftogaz va livra R. Moldova 1, 5 milioane de metri cubi de gaze

0
ITAR-TASS: KIEV, UKRAINE. JUNE 17, 2014. The entrance sign of the National Joint Stock Company "Naftogaz of Ukraine". (Photo ITAR-TASS / Maxim Nikitin) Украина. Киев. Вывеска на здании НАК "Нафтогаз Украины". Фото ИТАР-ТАСС/ Максим Никитин

În cea de-a patra rundă de licitații lansate de Energocom pentru achiziționarea a 1,5 milioane m3 de gaze naturale, drept furnizor și partener în asigurarea securizării energetice a țării se numără și compania ucraineană Natfogaz.

Agenția Proprietații Publice confirmă faptul că volumele cumpărate în primele trei zile de licitație au fost deja recepționate.

Licitațiile începute de furnizorul central de energie – Energocom, sunt necesare pentru a achiziționa anumite cantități de gaze naturale din surse alternative pentru a echilibra volumul și a menține conductele funcționale. Se întâmplă din motivul că, în prezent, Republica Moldova nu primește cantitatea necesară de gaze naturale din partea Gazprom.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.