Acasă Anticipate 2021 ULTIMA ORĂ! CEC va depune recurs la CSJ privind numărul secțiilor de...

ULTIMA ORĂ! CEC va depune recurs la CSJ privind numărul secțiilor de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) va depune recurs la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), după ce Curtea de Apel a emis o hotărâre prin care obligă organul electoral deschiderea a nu mai mult de 12 secții de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului, în loc de 41.

Amintim că, magistrații Curții de Apel Chișinău au admis joi 8 iulie, integral contestația depusă de către Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” către Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova privind decizia de a deschide 42 de secții de votare pentru alegătorii din regiunea transnistreană.

Astfel, instanța obligă organul electoral să deschidă doar 12 secții de votare în stânga Nistrului, în loc de 41 stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.