Acasă Anticipate 2021 ULTIMA ORĂ! CEC a acreditat 68 de observatori naționali pentru anticipatele din...

ULTIMA ORĂ! CEC a acreditat 68 de observatori naționali pentru anticipatele din 11 iulie

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat 68 de persoane în calitate de observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Vicepreședintele CEC, Vladimir Șarban, a precizat că au fost verificate toate aspectele ce ţin de persoanele respective, inclusiv practica anterioară.

Șeful Misiunii Promo-LEX de observare a alegerilor, Pavel Postica, a menţionat că e vorba, în mare parte, de echipa centrală a Misiunii şi de observatorii pe termen lung. 

Vineri, sâmbătă şi duminică urmează să fie organizate seminare de instruire a acestora, iar de luni persoanele îşi vor începe activitatea de monitorizare în teritoriu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.