Acasă Social ULTIMA ORĂ! Ceaus a apărut și face PRIMELE DECLARAȚII: ”Am fost răpit,...

ULTIMA ORĂ! Ceaus a apărut și face PRIMELE DECLARAȚII: ”Am fost răpit, dar nu acum, încă în 2016”

0

Fostul judecător ucrainean, Nicolae Ceaus a apărut. Într-un video publicat pe un canal de telegram acesta spune că este bine și se află într-un loc sigur. Totodată, cel care este considerat răpit, menționează că deocamdată nu poate dezvălui locul aflării, dar simte necesitate de a face niște precizări după ce mai mulți au încercat să speculeze în privința răpirii sale.

„La momentul de față nu pot să spun unde mă aflu. Cineva încearcă să speculeze pe așa-zisa răpirea. Cred că este clar pentru cine este convenabil acest lucru. (…) Răpirea într-adevăr a avut loc, însă nu acum, ci în anul 2016. De atunci, am fost amenințat în permanență. Oamenii responsabili de acest lucru se tem că eu mă voi întoarce și voi începe a face dezvăluiri. Le mulțumesc prietenilor mei care m-au ajutat să fug de pușcărie și moarte. În timpul apropiat, intenționez să mă prezint în Ucraina și împreună cu avocații mei să dau răspunsuri la toate întrebările societății ucrainene și ale autorităților”, a spus Ceaus.

Ceaus își cere iertare de la soția sa și de la copii pentru momentele grele.

„Am fost răpit, dar nu acum, încă în 2016”, a spus Ceaus.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a deschis o anchetă penală cu privire la posibila răpire a judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus. Informația a fost confirmată pentru un portal din Ucraina de către soția lui Ceaus și unul dintre avocați.

Amintim că Nicolai Ceaus, care se ascundea de la autoritățile de la Kiev, a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit amplasat în sec. Centru al capitalei R.Moldova.

 La scurt timp, poliția a reținut un suspect în legătură cu răpirea judecătorului ucrainean. În total fiind două persoane reținute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.