Acasă Social Ultima Oră// Care este decizia Judecătoriei Buiucani pentru omorul de la Atrium

Ultima Oră// Care este decizia Judecătoriei Buiucani pentru omorul de la Atrium

0

Luptătorii K1, Mihai Pîrgaru și Aurel Ignat, acuzați de omorul lui Sergiu Bejenari, au fost achitați.

Lui Ignat i-a fost aplicată doar o amendă în valoare de 10 mii de unități convenționale pentru huliganism.

Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de magistrații Judecătoriei Buiucani.

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Râșcani, care a solicitat condamnarea celor doi la câte 15 ani închisoare, anunță că va contesta sentința și va insista pe condamnarea lor în corespundere cu faptele comise.

Amintim că, procurorii au cerut condamnarea lor pentru două capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, când inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

Dosarul în privința coparticipantului celor doi a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.